Известие

Collapse
No announcement yet.

Да се смея ли или да плача...?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
    Иначе приканвам колега с 2.0 ТС , ако може стокова , да я замери от 60-160 от 2ра с 50 км/ч нагоре или пък на 1ва от 3000 оборота и да сподели резултати.
    Ами ако не му е в ред съединителя?

пп Крейзи, ти още ли не си сменил сондата?

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
      Ами ако не му е в ред съединителя?

пп Крейзи, ти още ли не си сменил сондата?
      Не съм я сменил все не остават излишни 130 лева , и сега колата си върви и по едно време даже забравих , че съм с развалена такава , знам че не е никак добре за колата , ама ще видя кога ще я сменя.
      Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Не съм я сменил все не остават излишни 130 лева , и сега колата си върви и по едно време даже забравих , че съм с развалена такава , знам че не е никак добре за колата , ама ще видя кога ще я сменя.
        С тая за 130лв по-добре карай с изключена
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
          Хах... оправи го в живота
          Last edited by oem; d.m.y г., 15:01.
          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Ами вземи му 320 и го оправи

---------- Post added at 15:29 ---------- Previous post was at 15:28 ----------

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
            Хах... оправи го в живота
            кво каза сега?

Comment

• Е нали тази за 130 е БОШ ? каква друга да сложа
              Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Е нали тази за 130 е БОШ ? каква друга да сложа
                Която си ти е по каталог за колата нея слагай.

Comment

Ами вземи му 320 и го оправи

---------- Post added at 15:29 ---------- Previous post was at 15:28 ----------

кво каза сега?
                  Тц има някой коли у форума дето никога няма да искам да ги правя
                  sigpic
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Тц има някой коли у форума дето никога няма да искам да ги правя
                    Това не го разбрах, понякога съм доста тъп ...

пп Какво против имаш сонда 0258006190? Кажи на всички, та да не ми се налага да обяснявам на всеки един поотделно. Мисля, че няма да имаш нищо против ...

Comment

Това не го разбрах, понякога съм доста тъп ...

пп Какво против имаш сонда 0258006190? Кажи на всички, та да не ми се налага да обяснявам на всеки един поотделно. Мисля, че няма да имаш нищо против ...
                      Жокерче да ти дам искаш ли? Та погледни коя сонда с какъв тип подгряване е Повече няма да казвам нищо правете квото знаете
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                        Която си ти е по каталог за колата нея слагай.
                        Е нали тази се пада по каталог , е незнам с откачена дали ще е по-добре от тази от 130 лева, че върви колата върви , ама и гори яко бензин

Comment

• Аз честно незнам какви проблеми има тази ламбда. Имаше една тема, че е проблемна на GTV-тата и аз тогава мерих с осцилоскопа я закачах... и си работи. Подгрява си нормално...

Comment

Жокерче да ти дам искаш ли? Та погледни коя сонда с какъв тип подгряване е Повече няма да казвам нищо правете квото знаете
                            Много ми харесва да си комуникирам с теб по този начин

С коя от многото да сравним типа на подгряване? 0258986615(235,14лв) ли имаш предвид? Ако да - това е универсална сонда, wide range, без букса и покрива много голям диапазон от сонди.

На ЦФ3 моторите - заменя и регулиращата 0258006376 (294,95лв), и диагностичната 0258006388(292,34лв) сонди и е икономически оправдано да се ползва.

На ЦФ2 моторите обаче- - сондата 0258006190(123,41лв) е една и изкуствено ниската й цена, прави употребата на уни 615 - безпредметна.

пп Типа на подгряване при 615 и 190 е един и същ, мисля ...

Сега ти ми отговори - без жокери, моля

Comment

• колега аз сменявах миналата година ламбда сонда и си гупих следния каталожен номер 0 258 006 190 дадаха ми го с 1г гаранция в сервиз на бош.старата ми ламбда която смених е с номер 0 258 006 021 не виждам разлика в разхода ми или във вървежа на колата все пак вие сте по компетентни
                              sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                              Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщение
                                колега аз сменявах миналата година ламбда сонда и си гупих следния каталожен номер 0 258 006 190 дадаха ми го с 1г гаранция в сервиз на бош.старата ми ламбда която смених е с номер 0 258 006 021 не виждам разлика в разхода ми или във вървежа на колата все пак вие сте по компетентни
                                Така
                                Това е старият номер на оригиналната сонда. Декември 2003г. този номер е сменен с 0258006190!

Comment

Working...
                                X